Trump vandt - Hvad vil han?

17.11.16
Den 9. november 2016 vandt Trump præsidentvalget i USA - men hvem er han og hvad står han for?

Allerede i de første par dage efter sejren har Trump vist at han gør tingene anderledes end andre tidligere præsidenter,  men hvad han står for ser hele tiden ud til at udvikle sig dag for dag. Der er stadig ikke skrevet særligt mange bøger om ham, men biblioteket giver dig her nogle links så du kan holde dig opdateret på hvad han mener i dag.

Altinget.dk giver overblik over de danske politikeres syn på Trump. Log ind via biblioteket for at få adgang til det fulde site og artikler som f.eks. "Trads: Jeg har aldrig været så bange", eller "Tvede: Donald Ronald eller Donald Duck?"

Pressreader giver dig verdens syn på Trump med adgang til over 3.000 aviser fra hele verden - f.eks. The Wasington post, Der Tagesspiegel eller The Daily mail.

Zinio giver dig adgang til de brede artikler fra de store internationale magasiner og tidsskrifter f.eks. The Economist, Newsweek eller The NewYorker.