Amar:litt - en litteraturforening drevet af frivillige

Bibliotekshusets litteraturklub ”Amar:litt”. afholder litteraturarrangementer og deler litteraturoplevelser; også i læseklubber. Kom og vær med til at slippe litteraturen løs på Amager. Har du lyst til at blive medlem, så send en mail til pescha@kff.kk.dk

Foreningen drives af frivillige med kærlighed til litteratur og det at dele oplevelserne  i fællesskab.

Amar:litt byder på et forårsprogram med litteraturarrangementer, der med fuld garanti er utraditionelle, idet litteraturen slippes løs på forskellige lokaliteter på Amager, så mødet mellem litteratur og sted giver helt nye oplevelser.

Publikum inviteres f. eks. til at høre forfatteren Christina Hesselholdt fortælle om sin nyeste roman ”Vivian” midt i Kastrupgårdsamlingens grafiske udstilling ”Den sorte skole”. Det bliver unikt,  og så er det helt gratis. Eller hvad med at høre forfatteren Josefine Klougart i den nye boghandel  ”Det var Zittans”?

Der er Generalforsamling i Amar:litt den 22. marts kl. 18:30 - se mere HER