Hovedbibliotekets tidsskriftsprofil

Af Københavns Biblioteker
20.07.14
På Københavns Hovedbibliotek har vi et bredt udvalg af magasiner og tidsskrifter. Her kan du læse nærmere. Her finder du også profilen for indkøb på Rådhusbiblioteket, som er en afdeling af Hovedbiblioteket.

Biblioteket tilstræber at samlingen matcher vores brugeres behov og samtidig lever op til kravet om alsidighed, aktualitet og kvalitet.

Tidsskriftssamlingen er sammensat i overensstemmelse med Københavns bibliotekers overordnede tidsskriftspolitik og skal ses i sammenhæng med bibliotekets øvrige tilbud.

Da Hovedbiblioteket er bibliotek for hele byen og har en central beliggenhed hvor alle slags borgere færdes, har vi et bredt udvalg af både populære livsstils-magasiner og fagtidsskrifter på et højt plan.

Vi har i alt 1200 tidsskrifter, på dansk og mange andre sprog.

I forbindelse med en ombygning af stueetagen har vi indrettet en cafe, hvor du kan vælge mellem 100 tidsskrifter. En lille smagsprøve på de mange tidsskrifter der findes oppe på etagerne.

Har du et forslag til et eller flere tidsskrifter der kan forbedre og supplere bibliotekets samling, er du velkommen til at henvende dig på biblioteket, enten personligt, pr. telefon eller mail.

Desuden vil vi i forbindelse med den nye cafe lave en undersøgelse af om du og andre brugere mener, det er de rigtige tidsskrifter vi har placeret i cafeen.