Vand i varmen

16.07.17
Løb i byen: DMI lover godt vejr igen i denne weekend. Perfekt til en fornøjelig løbetur. Men når temperaturerne stiger skal tempoet lidt ned og væskeindtaget op. Find vandposter i København.

Løber du på varme dag, kan det anbefales at løbe med et løbebælte eller med et væskesystem. Men løber du tør for vand på turen, eller vil du helst løbe uden bælter og andet der forøger vægten, kan du få overblik over vandposterne i København på Københavnerkortet.

Københavnerkortet er Københavns Kommunes kort over byen. Her kan du finde mange oplysninger, f.eks. hvor byens idrætsanlæg og haller er, du kan finde byens parker og rekreative områder eller nærmeste toiletter (hvor der som regel også er en vandhane).

For at få en oversigt over drikkeposter skal du først finde kortet. URL’en er kbhkort.kk.dk
I venstre side er en menu med de mange funktioner kortet har. Du skal klikke på "Rent praktisk" under "Brug Byen". Herefter sætter du flueben ud for "Drikkeposter".
Vandposterne vises nu som blå trekanter.

God løbetur :-)

Københavnerkortet