Børnebogcast nr. 35 - Ditte Wiese og de pressede unge

Ditte Wiese fortæller om sine to YA romaner, Provinspis og - Og så drukner jeg, samt hjælper Julie og Lisa med at anbefale en masse titler til de unge læsere.

Du kan lytte til Ditte Wiese og de pressede unge her
Tid: 1:12:36

Julie, børnebibliotekar, og Lisa, dansklærer og skolebibliotekar, snakker med forfatter Ditte Wiese om hendes to romaner til unge og deres fælles tema. Nemlig det pres mange unge oplever på forskellig vis. Vi hører også lidt om hvad Ditte skriver på nu, og så hjælper Ditte med at anbefale en masse titler til de unge. Både de korte og de lange, de lette og de svære. Der udkommer rigtig meget kvalitet til unge læsere, så der er mange dejlige bøger at vælge imellem! Se alle de titler der omtales i programmet - plus lidt flere - herunder. 

I anledning af corona-karantænen anbefaler vi så vidt muligt ebogsversionen af en titel, og kun hvis den ikke findes anbefaler vi den fysiske udgave. Så må man enten vente med at låne den, eller på nettet og købe ind.

Læs mere om gode YA romaner her.

--------------------------------------------------------------------------------

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker? Og hvilke bøger er bare de bedste??

Børnebibliotekar Julie Arndrup, med diverse gæster, guider dig trygt igennem de mange gode bøger der udgives for børn og unge.

 

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Følg med på Københavns Børnebiblioteker på Facebook

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet Dit børnebibliotek anbefaler og få flere anbefalinger til de bedste børnebøger og tips til læsning med dit barn, og bliv opdateret på Københavns Bibliotekers oplevelser og tilbud til børn og familier. 

Tilmeld dig her

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/