Bogen bag tv-serien

24.05.19
Er du også nysgerrig på, hvor inspirationen til nogle af verdens største tv-serier kommer fra?

I dette forløb dykker vi ned i de fantastiske fortællinger, der danner kildemateriale for nogle af de største tv-succeser. For bag tv-seriernes skildring gemmer sig som oftest et endnu større univers.

Måske du allerede har læst bøgerne bag Game of Thrones og er på udkig efter noget i samme genre? Det kan også være, at du har slugt alt hvad der er indenfor fantasygenren og er nysgerrig på en omgang velskrevet historisk socialrealisme om unge kvindeskæbner i Italien?

Hvad end du er til, skal du nok blive inspireret til nye læseoplevelser i dette forløb om bøgerne bag tv-serierne.

Forløbet strækker sig over 4 uger, og hver uge modtager du en mail med en ny titel på en bog, som er blevet til en stor tv-serie. Samtidig med en beskrivelse af bøgerne, får du også viden om forfatterne, forslag til andre bøger inden for samme genrer samt forslag til faglitteratur om bøgernes meget varierende temaer.

Forløbet dækker vidt forskellige genrer, som hver især afspejler min egen kærlighed til både fantasy, dystopi og historiske romaner.

Er du klar til at blive lidt klogere? Så tag med på en rejse i de store tv-seriers endnu større bog-universer og opdag nye verdener og eventyr du ikke kendte, eller lad det, du troede du kendte, folde sig endnu mere ud.

 

Tilmeld dig her