BogForum vender tilbage

12.10.21
Endelig. Efter et år uden BogForum vender bogelskernes yndlingsfestival retur. Vi har samlet den vigtigste information til dig.

BogForum vender retur med et brag af en bogfest.

Med et stjernespækket program, mere plads og endnu flere scener, er der lagt op til en weekend med mulighed for masser oplevelser og inspiration til ny og spændende læsning

Det hele løber af stablen den første weekend i november - nemlig d. 5.-7. november 2021, og som vanligt er det Bella Centeret der slår dørene til en weekend spækket med litteratur. Husk dog at købe billet på forhånd. 

Flere scener, masser af inspiration

Foruden de vanlige scener, tilføjes i år scenerne Biografiscenen, Litteraturscenen og Debatscenen, der alle sammen lægger ramme til større og mindre navne fra den danske litteraturscene. I år vil der desuden være en ny og større Food Court. Du kan derfor sagtens sætte hele weekenden af til en bogfest ud over det sædvanlige. 

Se hele BogForums prorgam (åbnes i PDF)

I de forskellige stande er der desuden mulighed for at opleve samtaler med danske debutanter og prisvindende forfattere. Slå fx forbi Litteratursidens stand C3-012, hvor bl.a. vinderne af Munch Christensens Debutantpris, Maria Hesselager og Glenn Bech kigger forbi.

Se hele Litteratursidens program her

Som vanligt uddeler BogForum også deres egen debutantpris. Det sker i forbindelse med åbning af festivalen fredag kl. 11.00 på Store Scene. 

Kig forbi. Det bliver et brag af en (bog)fest! 

Materialer