De bedste bøger om at vaske krop, hænder og tænder

En ting er sikker: man skal både vaske hænder og børste tænder hver dag, også selvom børnene ikke altid synes det er sjovt. Det at gå i bad, kan også skabe drama i den lille børnefamilie. Find ny inspiration og de bedste bøger om almen hygiejne her.

Vi har her samlet de bedste bøger for børn fra 0-6 år om at vaske krop, hænder og tænder, som kan gøre rutinerne sjove og hyggelige.

Bøger om at gå i bad

Det kan være kedeligt at skulle i bad eller også vil barnet slet ikke stoppe med at bade! Her er historier om mange forskellige badesituationer, som vil skabe genkendelse hos barnet. 

Bøger om at vaske hænder 

Det at skulle vaske hænder grundigt, er kommet på alles dagsorden efter pandemien. Her er bøger som forklarer hvorfor det er vigtigt og viser hvordan man gør. 

Bøger om at børste tænder 

Alle forældre ved at tandbørstning kan trække tænder ud. Få et par nye tip til tandbørstning af Lili, Le og dyrene i Zoo gennem bøgerne. 

Bog til forældre om tandbørsning 

Hvis tandbørstning er ekstra svært i jeres familie eller man bare søger mere viden om børns tandpleje, så læs "Små bisser". Forfatteren er uddannet tandplejer med speciale i børn og unge.