De bedste fra august for de 7-10 årige

Mange gode serier, bl.a. om fodbold hvor du selv vælger handlingen og en ny sjov og spændende krimiserie der måske er en moderne pendant til "De 5" bøgerne og Monstervenner der byder på masser af fjolleri og uhygge.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig.

På holdet og Driblekongen
Hjælp Victor med at træffe de rigtige valg på sin vej mod fodbold-stjernerne! To  rigtig gode bøger i "Du er selv hovedpersonen"-genren til fodboldglade (nok især) drenge. De kan læse fra ca 9 år og fungerer også godt som højtlæsning. Det at man kan træffe valg undervejs virker motiverende for læsningen.

Vik og det gale forsøg
Ulf og Vik går i samme klasse. En dag kommer der en ny pige i klassen. Vera hedder hun. Hun er smuk og sjov, men også meget bleg og lidt underlig. Det bliver starten på et specielt venskab mellem tre meget forskellige børn. Tre sjove, skøre og underholdende monster-historier med forrygende billeder, som understreger stemningen af fjolleri og uhygge. Læs også de 2 andre bøger i serien Monstervenner.

Ot2 - frags og fodbold og Ot2 - frags og fodbold
De første to bind i en ny og spændende serie om holdet Go Gaming: fem drenge, der sammen spiller computerspillet Counter-Strike. Det handler om at være en del af et hold og nogle gange måtte træffe svære valg.

Spøgelser og spioner
Ny, sjov og spændende detektivserie for 9-12-årige. 4 fætre og kusiner mellem 9 og 12 år er på ferie hos moster Frida, der har sin egen ø, men på øen sker der mystiske og uhyggelige ting. Måske en mere moderne pendant til den klassiske krimi serie"De 5". Læs alle bøgerne i serien Karlsson og Kat.

Verdens vildeste børn
Børn kan ændre verden, for eksempel fordi de er kloge eller dygtige, eller får en god ide. Læs om børn der har forandret, forbedret og kæmpet for at vores verden skal blive et bedre sted.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

Nyhedsbrev til børnefamilier

Tilmeld dig nyhedsbrevet Dit børnebibliotek anbefaler og bliv opdateret på Københavns Bibliotekers oplevelser og tilbud til børn og familier. Du får også anbefalinger til de bedste børnebøger og tips til læsning med dit barn.

Tilmeld dig her

03.09.19