De bedste fra januar for de 3-6 årige

Bliv en ægte naturdetektiv med en flotte billefagbog om dyrespor. Fin billedbog om tristhed og hvad man stiller op med det humør. Kom med Alberte i børnehave, mød Rikke der keder sig og klipper amok med en saks og lav flotte perleplader.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her har vi udvalgt nogle af de bedste fra januar måneds indkøb til dig.

Hvad stiller man op  med Triste?​
Få gode råd til hvad du kan gøre, når du bliver trist og ked af det. I denne skønne billedbog om at få besøg af det sære væsen Triste. Dette væsen repræsentere følelsen af at være trist og ked af det. Barnet oplevelser med at have Triste i nærheden af sig beskrives godt, og der gives gode råd til hvordan man kan håndtere følelsen.

Skrækkelige Rikke og saksen​
Rikke keder sig finder saksen der vil klippe. Rikke klipper først sit hår, så hunden Boris og derefter alt hvad der er inden for rækkevidde - både inde og ude.

Pølle, pille eller pære?  Om lort og andre efterladenskaber
Med denne bog kan du blive en ægte naturdetektiv. Denne skønne billedbog er en god guide til dyrespor, lort og levesteder. Her er til mange timers bladring og snak illustrationerne er  underholdende og engagerende. Bogen er god som opslagsbog, også når man har været på tur og har fundet spændende dyreting.

Alberte i børnehave - en dum dag​ og Alberte i børnehave - jeg vil kun lege med Sofia​
Dejlig ny serie for de 3-6 årige om Alberte, med tematikker som de fleste børnehavebørn og deres forældre vil kunne genkende: I "Alberte i børnehave - en dum dag" har Alberte en rigtig dum dag. Hun vil ikke i børnehave, men det er hun nødt til. Hun savner sin far, flyverdragten driller, kan det mon alligevel ende med at blive en god dag?  I "Alberte i børnehave - jeg vil kun lege med Sofia" glæder Alberte sig til at lege med Sofia, men til stor irritation vil Lærke hele tiden være med, og det gider Alberte ikke, men kan det også vise sig at være sjovt at være flere til at lege?

Mine første perlerier​
Inspiration fra Afrikas dyr, På bondegården, I havet, En tur i junglen og Fantasiland. Her er et udvalg af perleplademønstre med forskellige dyr og monstre til drenge og piger fra 3 år. Hver kategori indledes med en tekst om emnet, og til hvert mønster fortælles fakta og historier om perlemotivet. Der står også hvor mange perler, man skal bruge i hvilke farver.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

04.02.19