De bedste fra juli for de 0-2 årige

Dejlige nyheder til de mindste. Blandt andet et nyt hit med Gurli Gris, to nye humoristiske bøger om "Dreng og Pige" der byder på genkendelige situationer for de mindste læsere og en kig-gennem-hullerne bog med Mumitrolden.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig. 

Gurli Gris elsker: en rør og føl-bog
Rør-og-føl-billedbog om den elskelige Gurli Gris kendt fra tv. 

Dreng og Pige lader som om og Dreng og Pige reparerer
To herlige billedbøger, der i en humoristisk tone fortæller om genkendelige situationer fra børns hverdag. I "Dreng og Pige lader som om" kan alt ske, man kan fx være bjørn eller slange. Men man kan også lade som om, man er den anden. Dreng lader som om, han er Pige og Pige lader som om, hun er Dreng. De bytter tøj, ja selv håret bytter de. I  "Dreng og Pige reparerer", vil Dreng og Pige bruge alle de sjove ting fra værktøjskassen til at reparere noget med. Hvad gør man, når der ikke er noget at reparere? Ja, så må man jo ødelægge noget først. 

Mumi pandekageskovturen: en kig gennem hullerne bog
Charmerende billedbog, hvor læseren skal hjælpe Mumi med at finde Lille My ved at kigge igennem hullerne i bogen. 

Se, rør og føl
Den taktile sans stimuleres i denne flotte følebog, der også har meget at byde på for synssansen. Der er sjove motiver og effekter, som suppleres med en fin, forklarende tekst. De små opgaver virker også motiverende for at læse bogen

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

16.08.19