De bedste fra juli for de 11-15 årige

Blandt andet Ternet Ninja, Tintin på månen, den nye Riverdale bog og 1. bog i en ny hæsblæsende serie om Sherlock Holmes.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig.

Byg med klodser - robotter: 30 fantastiske projekter, du kan bygge af klassisk LEGO og Byg med klodser - bygninger: 40 fantastiske projekter, du kan bygge af klassisk LEGO
Støv LEGO klodserne af for her kommer to fine og  inspirerende bøger med gode ideer til LEGO-byggeprojekter med henholdsvis 30 robotter og 40 bygninger.

Tintin på månen: Mission til månen, De første skridt på månen: det samlede eventyr
Her er en klassiker: Hergés to Tintin-album om månerejsen, Mission til Månen og De første skridt på Månen, der udkom første gang i  hhv. 1953 og 1954.
Nu er de samlet  i anledningen af 50-året for menneskets første skridt på Månen.

9 fra de ni verdener
Følg i guden Thors fodspor på en hæsblæsende løbetur gennem de 9 verdener i den nordiske mytologi. En rigtig god introduktion til Magnus Chase-universet, men også til den nordiske mytologi, hvor guderne har fulgt med tiden og ikke fremstår hverken støvede eller kedelige. Riordans stil er humoristisk og actionfyldt. Læs også hans serie om Magnus Chace

Riverdale - ud af byen
Archie er anklaget for mord, og vennerne tager tilbage til gerningsstedet for at finde beviser på Archies uskyld. Baseret på den populære tv-serie "Riverdale". Læs også bog 1: Riverdale - dagen før dagen: en prequel

Ternet Ninja 2
Action og tempo: her er endnu en sjov historie om drengen Aske som igen må hjælpe den ternede ninja med hans farefulde mission, men inden da må han lige finde ud af, hvordan det går med hans forhold til den skønne Jessica.

Sherlock Holmes og den forsvundne diamant
Hvordan mon det ville være at gå i klasse med mesterdetektiven Sherlock Holmes? Det finder vi ud af i denne bog, hvor vi følger John Watson der starter i Sherlocks klasse. Historien fænger fra første side og der er både talebobler og tegninger, hvilket gør historien meget underholdende.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

12.08.19