De bedste fra juli for de 3-6 årige

Filmnostalgi i billedbogsformat med E.T. og Tilbage til fremtiden. En skøn Mumibog, og nyt om Alberte i børnehaven og hyggelige og beroligende godnatrim med massageøvelser til.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig.

Vejen til Mumidalen - og andre fortællinger af Tove Jansson
Tre fantastiske historier om de elskelige Mumitrolde her samlet i en nyillustreret udgave, hvor historierne er lidt kortere, og der er flere illustrationer, så selv de yngste i målgruppen kan være med.

Alberte i børnehave - på tur og Alberte i børnehave - du lyver!
2 nye bøger i serien "Alberte i børnehave", hvor du følger Albertes første oplevelser i en børnehave. Perfekt til børn alle børnehavebørn der vil kunne genkende situationerne.
Læs også de to første bøger om Alberte

Zoo zoom - hvad er det?
En flot fagbilledbog i en ny serie med super flotte fotos. Her er der zoomet ind på 15 forskellige dyr. Der er forskellige temaer for de fire bøger - nærbilleder, haler, spor og unger. Der er zoomet helt ind pået dyr, dele af et dyr eller et dyrespor og så gælder det om at gætte, hvilket dyr der er tale om.
Find alle bøgerne i serien her.

Stjernestunder: godnatrim med beroligende massage
Efter en travl hverdag, hvem vil så ikke nyde et godt godnat-rim og lidt blød massage. Her er 34 rim ledsaget af idéer.

E.T. og Tilbage til fremtiden
Fine og retro nostalgisk billedbøger, der giver nyt liv til de ikoniske fortællinger  Bøgerne følger filmenes historie.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

12.08.19