De bedste fra juli for de 7-10 årige

Blandt andet den ultimative miljøguiede for børn og unge med 50 praktiske sjove og nemme forslag til ting man kan gøre i hverdagen for miljøet. Den nye Hundemand og endnu en god letlæst bog i Sebastian Kleins populære serie om dyr.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig.

Under polarisen
Med denne bog kan du få en masse spændende viden om hvad der gemmer sig af dyreliv i, under og på isen ved Polarhavet. Dyk med i det kolde hav og find ud af, hvorfor vi skal passe ekstra godt på vores kolde verden mod nord.

Hundemand - loppernes herre
Godt nyt til de mange fans! 5. bog i serien om den populære Hundemand. Pilkeys tegninger er enkle, sjove og levende, og humoren er for fuld skrue og dejlig plat. Som vanligt er flere scener i såkaldt "vend-o-rama", hvilket betyder at man ved at bladre meget hurtigt mellem to sider kan få billederne til at bevæge sig. Find hele serien om Hundemand

Pandaen
Hvor mange timer om dagen bruger en panda på at spise? Det og meget andet kan du læse om i "Pandaen", som er en del af serien "Læs med Sebastian Klein". Bogen er, som de andre i serien, virkelig velskrevet, og det er en velstruktureret fagbog til dyreinteresserede børn. Der er mange flotte billeder og livagtige illustrationer. Sebastian Klein dukker op med sjove og spændende talebobler. Læs også de andre bøger i serien.

Isens hjerte - ismanerne fra Tild
Pigen Aira er ismaner, som kvinderne i hendes familie har været det igennem generationer. En dag fortæller hendes ven, Ulk, at den nærliggende by af is er ved at smelte, og at byens ismanere er forsvundet. Airas bedstemor har i et syn set, at onde kræfter er på spil, og at det kun er Aira og Ulk, der kan forhindre, at deres verden af is smelter. Vellykket start på en ny letlæst fantasyserie. Bogen har 10 korte kapitler og  en åben, læsevenlig skrift, den er også velegnet til højtlæsning fra ca. 7 år.

Lad os redde verden: 50 sjove og nemme ting, du kan gøre for miljøet
50 praktiske forslag til ændringer i din hverdag, der er til gavn for miljøet. Bl.a. hvordan du kan spare på vandet, bruge mindre strøm, lave mindre affald, genbruge mere, skabe større biodiversitet og forbruge færre (unødvendige) ting.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

12.08.19