De bedste fra maj for de 3-6 årige

3 skønne, smukke og anmelderroste billedbøger til fem stjerner! Klassiske børnerim og måske opskriften på hvordan du får dit barn til at spise broccoli.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste fra maj måneds indkøb til dig.

Kødbensgravemaskinen, en strikket hue - og And
Anmelderrost med 5 stjerner! En herlig billedbog i vanlig sikker stil fra Rasmus Bregnhøi. Han formår at fortælle historien i øjenhøjde med børnene og med en skøn humor. Seriøse temaer som jalousi, ensomhed og god opførsel bliver pakket ind i gak og løjer, men budskabet træder klart og tydeligt frem.

Lille Frida
Anmelderrost med 5 stjerner! Smuk, poetisk og farverig billedbog om kunstneren Frida Kahlo som lille pige. Frida Kahlo blev syg som 6-årig af sygdommen polio. Hun fik et dårligt ben og haltede, og hun følte sig anderledes og blev drillet af andre børn. historie om fantasi, kreativitet og om at finde sit eget selvværd

Abrakadabra og andre børnerim
Stor samling af Halfdan Rasmussens mange børnerim, krydret med de kendte illustrationer fra Ib Spang Olsens hånd. Fra 3-7-årige - og alle fans af Halfdans rim!

Hvorfor skal jeg spise broccoli?: en appetitlig fortælling om Bertil, som møder en madglad kålorm
Bertil er ikke vild med broccoli. En dag møder han en kålorm, som fortæller ham om alt det gode ved at spise frugt og grønt og så får han pludselig lyst til at smage en bid af broccolien. Gennem bogen er der nogle spørgsmål, man kan stille barnet om mad - de er markeret med fed skrift. I starten af bogen er der en side med gode råd til forældre fra kostcoach Anne Gaardmand

Hulder til Balder
Anmelderrost med 5 stjerner! Charmerende billedbog om at gøre dumme ting fordi man føler sig udenfor. lda har bagt kage og lavet te. Det dufter dejligt synes Hilda, men hunden Hulder synes ikke det dufter godt. For i dag er det onsdag, og der kommer Hildas ven Balder på besøg, og så bliver Hulder helt sort indeni.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

03.06.19