De bedste fra november for de 11-15 årige

Mange gode nye bøger. Lad f.eks. børnene stå for aftensmaden med inspiration fra denne lækre kogebog "Vi spiser vegetarisk: grønne livretter til børn", læs om utrolige You Tube verdensrekorder, en håndbog til teenageren om håndtering af vanskelige forældre og flere skønne romaner.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig. 

Drengen med sølvhjelmen

Flot tegneserieudgave af romanen fra 1999 som er gået hen og blevet en klassiker. En gribende historie om søskendekærlighed, følelser, ansvar og normalitet. 

Den rustne verden - motorhjerte

Dystopisk, stemningsfuld og virkelig spændende fremtidsfortælling der foregår i Danmark! Her er den længe ventede toer til den fantastiske bog Den rustne verden - flugten for danmark.  Start med at læse den første bog i serien "Den rustne verden - Flugten fra Danmark"

YouTube verdensrekorder: 2019-2020

Få børnene væk fra skærmen med denne rekordbog fyldt med virkelig underlige og skøre YouTube rekorder. 

Børnenes illustrerede historieatlas

Et flot historisk atlas med lækkert layout. God farvesætning og de mange fotos og illustrationer vækker nysgerrigheden og lysten til at fordybe sig i de mange spændende historiske fakta.

Boble

12-årige Kine vågner en morgen og opdager en stor gennemsigtig glasboble ved sin seng. Når hun går ind i kuglen, kan den opfylde alle hendes ønsker. Hun føler sig tryg i boblen og beslutter sig for at bo i den. En meget velskrevet bog, der hurtigt vil optage læseren på grund af den fine blanding af sort humor, gru, moral og social satire.

Møgungerne - karamelkatastrofen aka dengang med Sigurd

Virkelig god og humoristisk seriefortsættelse. Start med at læse første bog i serien "Møgungerne"

Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre: hvorfor er det altid teenagerens skyld?

Her er en humoristisk guide til de pubertetsramte teenagere der ofte havner i konflikter med deres overgangsaldersramte forældre. 

Sommeren venter

Fin fin ungdomsbog, som virkelig emmer af romantik samtidigt med at den også formår at beskrive de mange følelser, forældrenes skilsmisse medfører. Romanen vandt meget velfortjent Gyldendals romankonkurrence "Det der kærlighed" i 2019. 

Vi spiser vegetarisk: grønne livretter til børn

En rigtig lækker kogebog med mere end 70 opskrifter til børn og familier, som gerne prøve at spise vegetarisk og bæredygtigt. Kogebogen er fyldt med lækre, nemme opskrifter på alt fra grønne snackretter til vegetariske udgaver af burgere, hotdogs og chili con carne.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

12.12.19