De bedste fra november for de 3-6 årige

Gode nyheder! Bl.a. bogmatiseringen af Filmklassikeren "Alene hjemme", en humoristisk fagbog om hvordan man laver en baby, kom tæt på isbjørnen i en ny fagbog i serien Sebastians dyrebibliotek og gå på opdagelse i den flotte og kunstneriske billedbog "Ud af øjenkrogen".

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig. 

Alene hjemme

Bogmatisering af filmklassikeren "Alene hjemme", hvor Kevin efterlades af hele sin familie og må så meget igennem, før han ser dem igen.
Læs også bogudgaverne af E.T. og Tilbage til fremtiden

Hvordan laver man en baby?

Hvad sker der inde i en gravid mave, og hvordan begynder et barn at vokse derinde? Få svar på spørgsmål om undfangelse, graviditet og fødsel. En skøn bog, som forklarer er stort emne med humor, og som helt sikkert vil inspirere til samtale.

Alle tre på udflugt med børnehaven Ærten

Fin bog om dagliglivet i børnehaven. Børnene fra børnehaven Ærten skal på udflugt. For de 2-4-årige, der går i børnehave eller snart skal til det.
Læs også de andre bøger i serien om børnene i Børnehaven Ærten 

Isbjørn

Kom helt tæt på verdens største bjørn, isbjørnen. Om isbjørnens kendetegn, levesteder, formering og føde. Denne fagbilledbog er en del af serien "Sebastians dyrebibliotek".  Læs også de andre bøger i fagbogsserien "Sebastians dyrebibliotek"

Ud af øjenkrogen

Vidunderlig, kunstnerisk billedbog om erindring og om at genfinde farverne i livet. Sigrids bedstefar har mistet et eller andet. Han kan desværre ikke huske, hvad det er, og han ved heller ikke, hvordan det ser ud. Sigrid gennemsøger hele huset for at hjælpe ham med at finde det. 


God læselyst!

12.12.19