De bedste fra oktober for de 0-2 årige

Leg med rim og remser og tæl med legetøj og dyr. Her er nye gode bøger for de mindste med om former, farverne dyr og tal.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig.

Vilde tal,  modsætninger, former og farver
Pegebog med tallene 1-10. Der var 1, 2, 3 og 4 fugle på snoren, men til sidst kommer uglen og skræmmer dem væk. Denne fine pegebog er en del af en fin og farvestrålende serie med dyr;  om tal, modsætninger, former og farver.
Find alle bøgerne i serien her

Vi går til babyrytmik
Tre små børn er i fuld gang med at spille på instrumenter til babyrytmik. De har det sjovt. Den 1-3-årige, der får historien læst højt, får nok også lyst til at prøve.
Læs også de to andre bøger i serien om babydisco og babysvømning

Grisen Snøfte
Grisen Snøfte elsker mad og at rulle sig i en god mudderpøl. Bondemanden må finde vandslangen frem og spule Snøfte ren igen.
Bogen er en del af  en serien Verdens bedste bondegård på i alt fire skønne papbøger, find de fire bøger i serien her

Tæl med legetøj
Med fotos af legetøj lægger bogen op at lære at tælle og til en  en snak om hvad man kan bruge legetøjet til.

Buller - rim og remser
En skøn billedbog, der med sit udvalg af enkle og korte rim og remser med legeforslag og fagter vil skabe masser af glæde, latter og nærvær med barnet og stimulere dets sprog og kropsbevidsthed. Bogens fagter og legeforslag er lette at gå til. Læs hele serien om Buller

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

13.11.19