De bedste fra september for de 3-6 årige

Bl.a. en flot fortælling fuld af magisk realisme af Sissel-Jo Gazan, en skøn historie om "Sprogheksen" der kan vække den sproglige nysgerrighed, den morsomme legende om den allerførste dyst mellem Sten, saks og papir og den anmelderroste "Blomsten der elsker mig" der fik 6 hjerter i Politiken

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig. 

Anton, Hugo og Guldhesten
Sissel-Jo Gazan har skrevet en billedbog fuld af magisk realisme i børnehøjde. En utrolig dejlig fortælling fuld af fantasi og med et snert af alvor om hvor svært det kan være at flytte til et nyt sted. 

Blomsten der elsker mig
Denne vildt flotte billedbog fik 6 hjerter i politiken og blev blev omtalt som "det måske mest syrede danske billedværk for små og store øjne, der er skabt i dette århundrede". 

Vitello ønsker et ønske
I denne nye billedbog om drengen Vitello ønsker Vitello sig brændende en hund, men mor siger nej, så Vitello må tage alle kneb i brug.
Læs også Vitello 28 historier fra a til å

Sprogheksen
Læs også Maria Rørbæks to andre virkelig gode billedbøger med hovedpersonerne Anton og Anna: Ordtrolden og Bogstavtyven

Skovly
En virkelig skøn billedbog med godt plot, overraskende slutning og veloplagte og opfindsomme vers, der flyder fint. Illustrationerne er fulde af stemning, humor og masse af små fine detaljer.

Legenden om Sten Saks Papir
Har du nogensinde tænkt over, hvordan den allerførste "sten, saks, papir"-dyst opstod? Nej? Så læs denne hylende morsomme billedbog om de tre krigere Sten, Saks og Papir og deres allerførste legendariske kamp. For alle børn og voksne der trænger til et godt grin

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

06.10.19