De bedste fra september for de 7-10 årige

En fin fagbog om enhjørninge, masser af sjov, fjolleri, zombier på march, en meget pinlig far og en stemningsfuld tegneserie om en mission til havets bund.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig. 

På mission til havets bund
Bogen er baseret på den sande historie om de amerikanske videnskabsmænd William Beebe og Otis Barton, der i 1920'erne og 1930'erne opfinder en dykkerklokke til dykning på store dybder. Den tydelige, lidt tegneserieagtige streg er god og nutidig.

Onkel Erling og Geo og det stort set uplanlagte eventyr
Sjov og fjollet historie om en meget flot, ung grævling som fanges af nogle væmmelige typer, som vil tvinge den til at kæmpe mod farlige hunde. For dem der kan lide sjove historier. 

Mikkels monsterjuice
Forestil dig, at din bror laver en masse uhyggelige eksperimenter og opfindelser, og at dine forældre næsten aldrig er hjemme. Hvem skal dog holde øje med din skøre bror? Det er sådan Antons verden ser ud. Herlig bog der byder på humor og action fra første side. Også særlig god til børn, der er færdige med letlæsningsbøgerne for nylig og har mod på en lidt længere bog, men stadig nyder at der er mange illustrationer. 

Den store zombiemarch
Dette er 2. bog i den humoristiske og actionfyldte science fiction serie The Last kids on earth og den er lige så hæsblæsende, sjov og medrivende som den første bog.
Læs også første bog i serien.

Far er pinlig
Far er pinlig, når han åbner dansen til klassefesten, når han opfører sig som en klovn i cirkus, når han glemmer alverdens ting til ferien, og når han taber mobilen ned i kagedejen. Men Fie elsker ham alligevel. Læs alle fire bøger om i den letlæste serie om Fie og far.

Enhjørning
Enhjørningen er et fabeldyr, som har fascineret mennesker gennem flere tusinde år. Men findes den egentlig? Har den eksisteret? Og hvordan kan den være blevet en så stor del af vores fantasi, hvis den aldrig har eksisteret?

Sommerfugle i maven
Det er godt med en bog, der tager sprogets finurligheder op, så de ikke går i glemmebogen. Illustrationerne er grafiske og humoristiske og ligner næsten ligne papirklip. Denne bog er sjov at læse sammen og man kan få en sjov gætteleg ud af at prøve at forklare hvad talemåderne mon betyder.  

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

06.10.19