De bedste nye bøger for de 7-10 årige

Slutningen af 2020 og starten af 2021 har budt på rigtig mange gode nye bøger, her er et udvalg af de bedste. Her finder du en god blanding af fagbøger og romaner til både selvlæsning og højtlæsning.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Her kan kan du se et udvalg af de bedste nye bøger og bestille dem fra listen sidst i artiklen.  

På listen finder du både fagbøger og et udvalg af romaner der spænder bredt. 

Kendt fra TV

Jakob Riising og Nikolaj Stokhom har hver skrevet et par lidt skøre og sjove bøger. Riisings bog handler om ideer, både de gode og de sygt dårlige. Nikolaj Stokholmss bog er en anti-rejsebog om hvorfor det er bedre ikke at blive hjemme i stedet for at rejse. 

Gode romaner

Der er flere gode romaner på listen, f.eks. bøgerne om Molly, der byder på superfine hverdagshistorier om at skifte skole og længes efter at have sit eget værelse, de er gode til dem der læser selv og til højtlæsning. 
"Lyn og hemmeligheder" er en skøn historie om venskab, med masser af mystik og et godt læselayout. Og så er David Walliams tilbage med en ny skøn roman "Midnatsbanden", som nok skal blive et lige så stort hit som hans andre bøger. 

Masser af fagbøger

Der er virkelig mange forskellige  at vælge mellem. bl.a. den skønne kogebog "Vegetar, 50 opskrifter for hele familien", flotte fagbøger om dyr, lort, fremtiden, falske fakta og kæphestridning!

God læselyst!