De bedste nye bøger fra april for de 11-15 årige

Et godt mix af romaner der spænder fra fantasy, dystopisk sci-fi, klassisk krimi og gode og mere realistiske og romaner om ungdomslivet med alt hvad det indebærer af drømme for fremtiden, spirende forelskelser og umulige forældre mv.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. På listen herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.  

Ungdomslivet med alt hvad det indebærer af store fremtidsdrømme, håb, forventningspres, spirende forelskelser, umulige forældre mm. bliver rigt udfoldet i flere af romanerne på listen herunder. 

For eksempel romanen "Mit forheksede liv" der med varme og humor skildrer det at være i puberteten, sjovt fortalt af drengen Paly der snart skal i 8. klassse. 

Bemærk også romanen "Bare spille bold" som blev kåret som Årets bedste Ungdomsbog 2019 i Norge. Der findes ikke mange fodboldromaner for unge. Denne rammer plet og skilderer på medrivende vis, gennem sine levende karakterer, et ungdomsliv med store drømme og håb for at lykkes med en fodboldkarrierre og det faktum at stort talent kræver ofre. 

God læselyst!

01.05.21