De bedste nye bøger fra april for de 11-15 årige

Foråret står for døren og de nye børne og ungdomsbøger blomstrer op. Der er både nye tegneserier, krimier og fantasyromaner i bibliotekets blomsterbed.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.

Elsker dit barn at læse om mystik, krimier og detektiver, så fat forstørrelsesglasset, for i april er der kommet hele tre nye krimier.
Den klassiske "Sherlock Holmes - det plettede bånd" handler om Sherlock og Doktor Watson, som skal løse et mysterium på godset Stoke Moran. Vi bliver i familien med lillesøster Enola Holmes, som i "Sagen om den venstrehåndede baronesse" er løbet hjemmefra og åbnet sit eget detektivbureau.
Justice Jones er tilbage i tredje bind i serien "Mit navn er Justice - den hvide dame", en af veninderne forsvinder og det er op til Justice at finde hende. Reserver også de første to bind om seje Justice.

Rick Riordan er tilbage! Kom med ned under havets overflade i den nye "Datter af dybet". Vi følger Ana, hvis liv vendes op og ned efter hendes kostskole bliver sprængt i luften og hun må lære hvem hun kan stole på og hvem hun i virkeligheden er.

En anden spritny fantasyroman er debutanten Andreas Boeskovs bog "De glemte vogtere". Asger er god til at tegne og tegner ofte magiske væsner, men pludselig bliver tegningerne til live og åbner op ind til en fantastisk og magisk verden. Asger må nu hjælpe en gruppe med at redde verden fra de rædsomme monstre. En af årets bedste fantasy udgivelser.

God læselyst!