De bedste nye bøger fra august for de 0-2 årige

Flotte nyheder til de mindste med masser af sjove effekter og flapper, genkendelige hverdagshistorier og en ny fin yogabog med 14 øvelser I kan lave sammen.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Her har kan du se et udvalg af de bedste nye bøger. 

Du kan bestille bøgerne fra listen sidst i artiklen. 

"Min første bog om yoga : sjove og simple yogaøvelser for de mindste"

Det er sjovt at bevæge sig sammen og i denne fine bog præsenteres 14 yoga-øvelser I kan lave sammen derhjemme. 

"Tittebøh - ko: masser af sjove effekter!" og "Tittebøh - sol: masser af sjove effekter"

To flotte og lækre papbøger med farvestrålende søde, enkle og genkendelige illustrationer. Her er underholdning og fordybelse til de yngste og deres forældre i timevis, mens der drejes, skubbes og tittebøhes til krabber, der hopper op af spande, eller kyllinger, der kommer ud af ægget. 

"Bondegårdens dyr" og "På arbejdspladsen - byg"

Den ene bog viser alle dyrene på en gammeldags bondegård og de omgivelser, de lever i. Den anden bog viser mennesker og maskiner, der bygger huse, veje, skibe og en bro. Når flapperne løftes, ændres billedet, så man fx ser, hvad der er inde i stalden eller en påbegyndt bro, der under flappen er bygget færdig.

"Anna leder efter Karl Kanin: den store kigge-finde-bog"

Denne Kigge-findebog i den populære Anna-serie vil gøre lykke hos små detektiver. Annas krammedyr Karl Kanin er blevet væk, og Anna besøger venner og familie for at lede efter ham. Hjælp med at lede  i de forskellige hjem, der er forskellige, ligesom familierne der bor der.
Find alle Anna-bøgerne her 

"Min første bog om.. "

Skøn serie med helt enkle bøger med fotos som de mindste vil kunne spejle sig i. Serien byder bøger om populære emner som;  kroppen,  alt det jeg kan, min mor og mig, lyde og bondegårdsdyr. 

Jeg kysser dig

Babyer er søde og lige til at kysse! Skøn lille papbog til hjemlige hyggestunder for de mindste og oplagt at læse som en del af pusle- eller putteritualet.

"Dreng og Pige graver"

Hyggelig 3. del i serien om Dreng og Pige, som denne gang graver et dybt hul i haven. Endnu en skøn historie om de to børns fantasifulde leg. I denne historie bliver legetøjs gravemaskinen  begravet i haven og det var vist ikke helt meningen. Heldigvis kan man bade i hullet efter at man har gravet den op igen.
Læs også de andre bøger om dreng og pige

"Hvem er bedst?", " Hvem bestemmer? " og "Hvis ven?"

Endnu tre bøger i den charmerende serie om krusedulle væsenet Nalle, der sammen med sin mor og sine legekammerater oplever genkendelige situationer fra hverdagen. Både børn og voksne vil kunne genkende situationerne og de voksne i disse historier opfører sig ikke altid korrekt og det er ganske befriende!
Læs ogsså de andre bøger i serien find dem her 

10.09.20