De bedste nye bøger fra december for de 7-11 årige

Hverdagens helte! Findes der noget bedre end en helt? Vi skal møde ægte hverdagshelte så som sygeplejesker, dyrlæger og brandmænd, men vi skal også læse nyt fra vores allesammens superhelt Hundemand. Og så skal du lære Nelson at kende, der bliver Ninja Kid. Skal du læse med - det tror jeg nok du skal.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger

Den lidt nørdede dreng Nelson vågner en dag op med ninjakræfter, og selvom han ikke har megen lyst til at være helt, bliver han alligevel hurtigt presset til at bruge sine nye evner til at redde den by, han bor i. Den onde Dr. Kane sender kæmpe edderkopper efter byen og Nelson må vise sig som en ægte helt. Hvis du finder denne bog spændende, så er du heldig for der er kommet en mere. Reserver "Ninja Kid - fra nørd til ninja!" og "Flyvende ninja!"

Så er Hundemand tilbage, men ikke helt som vi kender ham, men stadig med kampgejst. I dette 9. bind i serien om "Hundemand" sker det utænkelige. Hundemand bliver fyret som betjent, og hvad skal han så gøre nu. Heldigvis har Pjevs en idé, han giver ham en maske på og så er han pludselig Kattemand. Du må og skal læse denne vilde superhelte historie. Læs "Hundemand  - forbrydelse og bjæf" og resten af serien. Forfatten til Hundemand har i øvrigt startet en ny serie om Katte-knægten. Den skal du ikke snyde dig selv for. Læs og reserver serien om "Katte-Knægten"

I vores hverdag er der mange mennesker, som er helte, fordi de hjælper dyr, andre mennesker eller vores planet. De redder liv, og deres superkræfter er, at de bruger deres gode hoveder, hjerter og hænder. I bogen kommer du igennem 12 opslag med hver sin hverdagshelt fx brandmand, ambulanceredder, børnesygeplejerske, bjergbetjent, psykolog, kirurg, kræftforsker og nødhjælpsarbejder. 

God læselyst!