De bedste nye bøger fra januar for de 7-10 årige

Superhelte, bøger om biblioteker og fagbøger om insekter er på menuen fra januar, reserver dem før din nabo!

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.

Alle elsker superhelte og nogle af de helt klassiske er Spiderman og Captain America. Læs om de to helte i de nye bøger, som er gode både til højtlæsning fra 8 år og selvlæsning fra 10 år. Det er helt nye historier, men karaktererne er inspireret af de originale tegneserier. Spiderman kommer på arbejde, da han får besøg af blandt andet Daredevil og Iron Man i New Yorks gader. Captain America skal derimod kæmpe mod superskurken Armin Zola.

En anden superhelt som nærmest har opnået nyklassiker-status er Kaptajn Underhyler. Nu kan du læse om hans sjove, skøre og spændende eventyr i farver. Læs også resten af serien her.

Er der noget bedre end bøger om bøger? Jeg tror det ikke, og i januar er der bøger om biblioteker, lige hvilken genre du er til. Hvis du kan lide krimi og spænding, så læs "Biblioteksmyseriet", hvor Lasse og Maja må efterforske, hvem der stjæler bøger fra biblioteket. Er du mere til fantasy, så kast dig derimod over "Legender fra Odysïa - månebibliotekets forbandelse", skrevet af influenten Lakserytteren, hvor York og vennerne kommer på et hæsblæsende eventyr i det magiske månebibliotek.

God læselyst!