De bedste nye bøger fra juni for de 7-10 årige

Masser af gode nyheder fx flere seriefortsættelser i serien om Naja Münster eller i den legendariske og populære krimi serie "koldt blod". Desuden et par nye fagbøger og to sjove bøger der fungerer som højtlæsning for de store.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Her har kan du se et udvalg af de bedste nye bøger. 

Du kan bestille bøgerne fra listen sidst i artiklen. 

Onkel Erling og Geo og det edderbrandhamrende usædvanlige eventyr

Endnu en sjov historie om grævlingen Geo og hans ven onkel Erling, hvis glade hverdag denne gang trues af en meget ond mand. For dem, der kan lide sjove og fjollede historier. Læs også den første bog i serien om Onkel Erling og Geo

Dyrebanden - Hannahs hamster

Hannahs hamster, Rufus, savner sin ven Pjuske. Men Pjuske bor hos mor, og Rufus bor hos far. Men måske kan Hannah finde en anden ven til Rufus? 1. bog i en ny serie om kæledyr og venskaber. En sød fortælling om kæledyr, venskaber og om at savne hinanden, når man bor skiftevis hos sin mor og sin far. Bogen er med sit layout og opsætning let at læse og har farverige illustrationer på hver side, der støtter godt op om historien.

Da fremtiden blev stjålet

En fuldstændig vanvittig og sjov højtlæsningsbog, hvis handling overrasker gang på gang og slet ikke er til at regne ud. Det er en fortælling, der helt sikkert vil begejstre børn i mange aldre (og deres forældre). Historien er krydret med skønne illustrationer, der minder om tegningerne i Ole Lund Kirkegaards bøger. En super flot debut som børnebogsforfatter af Lasse Spang Olsen. 

Befri Emma

Endnu et bind i den legendariske krimiserie "koldt blod" som har mange fans. Bøgerne i denne serie kan læses i vilkårlig rækkefølge. Find alle "Koldt blod-bøgerne" her

Den fortryllede have - hemmeligheder er blå

En herlig og hyggelig historie om to veninder og deres lille eventyr. Det bliver aldrig for uhyggeligt, men er både sjovt og spændende, og kan fungere som både højtlæsning og selvlæsning.

Naja Münster - ferie, fjender og flødeskum og Naja Münster - det store snemonster 

2 nye bøger i den populære serie om youtuberen Naja Münster.Bøgerne i denne serie kan læses i vilkårlig rækkefølge.  Find alle bøgerne om Naja Münster her

Den Mandige Elg - Elg får venner

En ny serie til dem der lige har knækket læsekoden. Den mandige Elg bor hos Daniel. Her er tre historier om i en ny humoristisk serie. (Den Mandige Elg er også et dansk youtube fænomen).


Erling Haaland

Erling Haaland er ung, kommer fra Norge og spiller nu i storklubben Dortmund i Tyskland. Haaland er 194 cm høj, han er god til hovedstød og til at placere sig. Andre afsnit indeholder noget om Haalands tid i Østrig og om hans fremtidsmuligheder.

Sejlsport

Bogen tager sin læser med ind i sejlsportens verden og fortæller om nogle af de mange forskellige former for sejlsport samt sportens stjerner (især de danske) gennem tiderne.
 

Arn og Birka - Lifas safir

En fantasy fortælling til begynderlæseren om søskendeparret Arn og Birka som bor i byen Kløvis i landet Jala sammen med deres mor Madam Lifa. Madam Lifa er heks, en god heks. Hun har en magisk blå safir og passer på byen. En dag bliver den magiske safir stjålet.
 

 

25.06.20