De bedste nye bøger fra maj for de 11-15 årige

Udvalget af nye bøger fra maj er et slaraffenland for YA-læsere. Kast dig over "En familie af løgnere", tredje bind i "Det halve kongerige" eller en helt ny serie fra Kiera Cass.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.  

En af sommerens helt store titler er prequellen til TikTok hittet "Vi var løgnere". "En familie af løgnere" foregår 27 år før "Vi var løgnere", men ellers er alt som vi kender det fra en sommer med familien Sinclair - nemlig fyldt med løgne, intriger og spirrende forelskelser. Der er spoilere for "Vi var løgnere" i "En familie af løgnere" så læs den først, hvis du ikke allerede har gjort det. 
Du kan også låne alle E. Lockharts bøger på engelsk

TikTok er også omdrejningspunktet for handlingen i tredje bind i "Det halve kongerige", hvor kendissen Tess går viralt med et hashtag, efter hun slår ud efter en kendt musikartist som fornærmer hende. 

Er du mere til "Bridgerton" og storslåede romaner, så er Kiera Cass nye bog "The betrothed - forelsket" lige noget for dig. Den handler om pigen Hollis, som kongen er blevet forelsket i. Men kan hun se sig selv som dronning? 

Find flere nye ungdomsromaner og andre fede bøger som "Den magiske quizbog: for alle Harry Potter-fans!" i listen herunder. 

God læselyst!