De bedste nye bøger fra september for de 7-10 årige

Historier om Tutankhamon, tankekontrol og triumferende tegneserier kan du tæske dig igennem, hvis du giver dig i kast med nogle af september måneds bøger.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.

Forstil dig, du er direktør for det selskab, der bygger det mest fantastiske, luksuriøse og meget sikre passagerskib Titanic. Vær med hele vejen til den både den flotte afgang og da skribet støder ind i et isbjerget og synker. I disse utrolige bøger kan du oplever tider, steder og være personer, som du med garanti gerne vil se eller opleve i virkeligheden. Find alle bøger i serien "Den utrolige historie om.."

I "Atlan og ulvene - tankens bånd", lever Atlans far af at fange og tæmme vilde ulve via tankekontrol. Atlan har endnu ikke lært at kontrollere ulvene via sine tanker, men han hjælper sin far med at træne ulvene, når de er blevet tæmmet. En dag da Atlan kommer hjem, er alle deres ulve blevet dræbt, og faren er forsvundet. Atlan bliver kort efter angrebet af tre mænd, så han må flygte fra sit hjem. Det bliver starten på en farefuld jagt efter hans forsvundne far. Atlon og ulvene er en god og spændende serie, hvor dette er første bind.

Har du hørt om superhelten Gekko? Vil du vide, hvordan han blev til, og hvad der skete, da han mødte forbryderne fra kraniebanden? Eller hvad med at blive klogere på helten Arkon der kæmper mod skurken Englen, men pludselig får han brug for hjælp. To nye tegneserier til dig der er gang med din egen læsning. Serien hedder "Super-serien" og er i lix 10. 

God læselyst!