De bedste nye bøger fra september fra de 11-15 årige

Septembers nye bøger byder på genfortællinger af klassikere, fede ungdomsromaner og ikke mindst en ny "Mogens og Mahdi".

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.

Har du læst alle klassikerne? I september er der nemlig kommet mange genfortællinger af gode klassikere. Særligt Kenneth Bøgh Andersens "Frankenstein genfortalt" må fremhæves. En gysende og smuk fortælling om identitet og hvad monstrøsistet vil sige. Også "Klokkeren fra Notre Dame", "Robin Hood og hans mænd" og "Onkel Toms hytte" er nye genfortællinger. Find flere letlæste klassisere her. 

Mogens og Mahdi er tilbage! De to fyre er rigtig blevet teeangere med alt hvad det indebærer af hormoner, piger og en vild nytårsaften. Har du ikke læst de to første bøger om Mogens og Mahdi, kan det kun gå for langsomt. Reserver bøgerne om "Mogens og Mahdi" her

Sidst men ikke mindst, er det kommet en ny serie til fantasy-læserne. "Seawalkers - farlig fremtoning" er nyeste skud fra Katja Brandis, som vi kender fra serierne om "Woodwalkers". "Seawalkers" fortsætter i samme spor, og handler om drengen Tiago, der får et chok, da han opdager at han kan forvandle sig til en tigerhaj. Spændende og medrivende læsning til alle som elskede "Woodwalkers". 

God læselyst!