Følg med i årets SMS-julekalendere

26.11.21
I årets SMS-julekalendere kan du være med til at redde Nisse-Akademiet eller følge Thilde der forsøger at opklare, hvad man kan kalde et julemysterie i familien.

I år tilbyder Københavns Biblioteker to nye SMS-julekalendere - én for børn og én for voksne. 

SMS-julekalenderen kan læses på farten eller over morgenbordet. 

Få desuden adgang til alle SMSpress' tidligere SMS julekalendere her. 

Nisse-Akademiet

En SMS-julekalender af Sofie Boysen

Vil du hjælpe med at redde Nisse-Akademiet og vise dig værdig til at blive en ægte nisse? Så meld dig til årets SMS-julekalender, hvor du vil modtage små mysterier og julestemning direkte på telefonen hver dag i december.

Nisse-Akademiet har i århundreder uddannet nisser i december. Og i år kan du blive elev og lære om godhed, overnaturlige dyr og magi! Men onde kræfter lurer på Akademiet, og undervisningen bliver afbrudt, da Julestjernen bliver stjålet fra himlen, så magien holder op med at virke. 

Vær med

Send NISSE til 1910

SMS-julekalenderen varer 24 dage og er gratis. Pris: 0 kr + én alm. SMS-takst.

Læs mere om julekalenderen Nisse-Akademiet her

Om forfatteren

Sofie Boysen er uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur og har fået udgivet børnebøger, SMS-noveller, historier til Ramasjangs lytteunivers samt lydbogsføljetonen “Hjertet er et dyr”, efter hun vandt Storytels romankonkurrence 2018. Desuden har hun skrevet noveller for bl.a. Red Barnet, der bliver brugt til undervisning i folkeskolen. Underviser til daglig i skrivning.

 

Læg nu smukt din hånd i min

En SMS-julekalender af Steen Langstrup

Da Thilde skriver til familien op til jul for at bede om gaveønsker, mødes hun med afvisning og kulde. Noget er galt, og mens mystikken vokser, forsøger hun at forstå, hvad der foregår. Det bliver en jul, der ændrer alt. Intet er, som hun troede. Meld dig til årets SMS-julekalender for voksne, og følg med hver dag i december.

Vær med

Send HÅND til 1910

SMS-julekalenderen varer 24 dage og er gratis. Pris: 0 kr + én alm. SMS-takst.

Læs mere om julekalenderen Læg nu smukt din hånd i min

Om forfatteren

Steen Langstrup er en dansk forfatter og forlægger. Han har udgivet romaner, noveller, tegneserier, fagbøger, krimier, gys, humor. Hans værker er bl.a. oversat til tysk, engelsk, svensk, finsk, norsk og spansk, ligesom nogle af disse også er filmatiseret og radiodramatiseret.