Forældrehylden: Ro på i hverdagen

Forældrehåndbøger om at skabe ro og nærvær for familien i en travl hverdag og de bedste børnebøger om yoga og mindfulness til at læse sammen.

Et hverdagsliv med mange aktiviteter, skift og forventninger giver både børn, unge og voksne behov for at koble fra og opleve nærvær. 

Til dig som forælder

Har vi samlet et udvalg af forældrehåndbøger til dig som forælder der giver forskellige bud på hvordan man skabe et pusterum med nærvær for familien i hverdagen. Nogle af bøgerne indeholder mindfulnessøvelser.

Læs sammen 

Vi har udvalgt en række billedbøger med historier med indbyggede meditations- og yogaøvelser og massagerim.  Højtlæsning, yoga, vejrtrækningsøvelser og massage kan være en måde at opnå ro, afspændthed på eller kan resultere i hyggelig og nærværende leg for både børn og voksne som kan øge barnets kropsforståelse, reducere stress og give mere nærvær og velvære i hverdagen.

Til de store børn er bogen "Yoga for dig" er en super introduktion til yoga for de 9-14 årige. Bogen indeholder to yogaprogrammer et opkvikkende og et beroligende, samt en kort introduktion til yogaen og den positive virkning, yoga har for krop og sind. 

Listen over billedbøger er lang for der er de sidste par år udkommet en hel del yogabøger så der er et bredt udvalg at vælge i mellem. Find netop den der passer til jer fra listen herunder.

Reserver bøgerne fra listen herunder.

God fornøjelse!

for at skrive en kommentar.