Fra os til jer

11.11.19
Julen står for døren, der er allerede begyndende forventninger fra børnene og juleforberedelse kan man aldrig komme for tidligt i gang med

Mails med julegodter for store og små

Elsker du julen? Det gør Rikke, som når hun ikke julenørder, er litteraturformidler på Østerbro Bibliotek. Rikke vil i dette forløb dele ud af julekrea, julefilm, julebagning og masser af hyggelig læsning til tiden mens du venter.

Rikke fortæller om jul i andre lande, om julekalendere, om julens traditioner og meget andet.

I hvert nyhedsbrev vil du også modtage en af Rikkes yndlingsopskrifter på julekage.

Forløbet strækker sig over seks uger, og hver uge modtager du en mail med spændende viden om julen. Samtidig giver Rikke dig links til bibliotekets samling og e-materialer, hvor du kan finde endnu mere juleinspiration.

Vil du være klar til jul? Så skynd dig at tilmelde dig. Man kan aldrig komme for tidligt i gang