Navnet er Bond. James Bond.

En ny Bond film har ramt Danmark og vi giver dig et bud på børne- og ungdomslitteratur der har samme fart og spænding som agent 007 hæsblæsende liv.

I spændingsserien "Operation" følger vi drengen Malik, der går på kostskolen Moray, hvor de uddanner agenter til Interpol. I seriens første bog i første bog "Bloddiamant", får Malik en chance for at være med på en aktion, hvor de skal afsløre ulovligt salg af diamanter - bloddiamanter. God fra ca. 9 år. 
Find alle bøgerne i "Operation-serien" her

I serien "Cherub" bliver 12-årige James pludselig forældreløs, og kontaktet af "Cherub", en hemmelig organisation, der uddanner børn til spioner, og efter en hård grundtræning bliver han sendt ud på sin første mission: at afsløre et terrorangreb på et olietopmøde. "Ilddåb" er 1. del af serien og hvis den fanger er der ikke mindre end 17 bøger i serien. God fra ca. 12 år. 
Find alle bøger i serien "Cherub" her
Serien findes også på engelsk og kan reserveres her.

Forfatteren til "Cherub" har ikke ligget på den lade side og har også skrevet serien "Hendersons Boys". Hitlers hær nærmer sig Paris, og millioner er på flugt. I dette kaos møder tre forældreløse børn den britiske efterretningsagent Charles Henderson, som påtager sig at få dem ud af landet og med tilbage til England. God fra ca. 12 år. 
Find hele action-serien "Henderson Boys" her

På listen vil du finde bøger, film og musik der kan få dig og familien til at springe ud som ægte agenter.

Listen er arrangeret efter alder. Bøger til de yngste er først. 

God læselyst!

29.09.21