Nu kan du nemt og hurtigt låne dine bøger selv, når du besøger biblioteket

26.04.21
Det kræver kun en smartphone og den nyeste version af Biblioteket-appen

Sådan gør du

• Tryk på "scan og lån"-funktionen, der ligger i midten af appens bundmenu. (Kan du ikke se den skal du opdatere appen i Appstore til iPhone eller Playstore på Android)
  • Så peger du bagsiden af telefonen mod bogens eller materialets stregkode, som skulle du tage et billede.
  • Appen vil vejlede dig og fortælle dig, når lånet er korrekt registreret. Du får selvfølgelig også en kvittering på mail med dine lån.

Den nye funktion er kun til udlån. Aflevering skal stadig foregå via selvbetjeningsautomaterne.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til funktionen, kan du finde mere hjælp på vores side om appen eller ringe til biblioteket på 3366 3000

Læs mere om Biblioteket-appen og hvordan du kan hente den til din telefon her på vores hjemmeside.

Vi tester funktionen til og med november 2021.