I'm with her

Ny rock/country/heavy/soul/ electronica/filmmusik/hiphop uge 15 2018

10.04.18
På denne liste finder man bl.a. debutalbum fra popkollektivet Superorganism samt et spændende samarbejde mellem de tre kvindelige sangere Sarah Jarosz, Aoife O'Donovan og Sara Watkins.

'Superorganism' er navnet på debutalbummet fra gruppen af samme navn. Gruppens medlemmer er et popkollektiv bosiddende i Storbritannien, men er en sammenbragt flok fra mange forskellige lande, såsom Japan og New Zealand. Albummet, som er en samling fængende popmelodier, spirede da japanske Orono Noguchi, bosiddende i USA,  kom i kontakt med den New Zealandske gruppe The Eversons. De lavede en demo, som de sendte til Orono og inviterede hende til lave vokaler til denne. Og det blev til gruppens første single 'Something For Your M.I.N.D'. Senere er der kommet flere vokalister til gruppen og syv af de otte medlemmer bor og laver musik sammen i London, i en slags 'gør-det-selv'-version af et stort pop-produktions-hus. 

De tre kvindelige sangere som har godt gang i deres egne solokarrierer, Sarah Jarosz, Aoife O'Donovan og Sara Watkins, har slået sig sammen i gruppen I'm With Her. Hver især har de lavet nogle rigtig fede udgivelser, så spændende er det, hvad de får ud af det sammen på skiven 'See You Around'.

 

Materialer
Spørg biblioteket