Ny rock/country/heavy/soul/ electronica/filmmusik/hiphop Uge 27 2018

03.07.18
Efter seks år er der nyt fra poptøsen Christina Aguilera, andet album fra blues-rock-gruppen Supersonic Blues Machine, soundtrack til Eric Clapton-dokumentar og en interessant boks om Koreakrigen. Dette og meget andet finder du på denne uges liste.

Christina Aguilera har ikke udgivet et album i næsten seks år, så hendes nye, 'Liberation', er godt nyt for hendes fans. Albummet indeholder hverken de høje ambitioner eller hits som tidligere, men det er bestemt værd at lytte til.

'Californisoul' er et fantastisk bluesalbum fra gruppen Supersonic Blues Machine, hvor hvert nummer bliver båret af forsanger Lance Lopez. Et album der er en nydelse hele vejen igennem. Nummeret 'Hard Times' er nok albummets bedste. Her finder man Steve Lukather med på gæsteguitar.