Ny rock/country/heavy/soul/ electronica/filmmusik/hiphop Uge 3 2019

22.01.19
Bruce Springsteen på Broadway, Trentemøller på havnerundfart, et spændende livealbum fra Neil Young, med nyopdagede sange fra 1976, er blandt andet, hvad man kan finde på denne uges nyindkøb.

Springsteen On Broadway, var en koncertrække afholdt i Walter Kerr Theatre i New York City. Showet, om man vil, løb i perioden fra den 12. oktober 2017 til den 15. december 2018. Showet blev gennemsnitligt afholdt fem gange ugentligt og det samlede antal blev 236 forestillinger. På scenen deler Bruce Springsteen personlige historier fra sit liv og akustiske versioner af nogle af sine mest kendte sange. Springsteen optræder mestendels solo, hvor han spiller guitar og piano. Han genfortæller historier fra sin biografi 'Born to Run' og fortæller og andre erindringer, skrevet specielt til showet.

Man har mulighed for at se forestillingen på Netflix.