Steve Earle på Tønder Festivalen 2014

Ny rock/country/heavy/soul/ electronica/filmmusik/hiphop Uge 4 2019

04.02.19
På listen denne uge er der bl.a. en samling af de kunstnere, som var med på Tønder Festivalen i 2018. Desuden et spændende boxset fra Pixies, som hylder 30-året for gruppens debutudgivelse. Så finder man musikken til en Harry Potter-teaterforestilling, komponeret af Imogen Heap.

Tønder Festivalen 2018 havde som vanligt et bredt udvalg af kunstnere inden for genrerne folk, country og bluegrass. På opsamlings-cd'en fra festivalen finder man navne som Bros.Landreth, Secret Sisters, Jeffrey Foucault, Brother Brothers og fra egne breddegrader Michael Falck og Basco.

Rockgruppen Pixie fejrer 30-året for udgivelsen af deres første fuldlængde album Surfer Sofa, som udgives i et bokssæt, som også indeholder EP'en Come On Pilgrim fra 1987, som var deres egentlige debut. Desuden finder man en skive indeholdende en radiokoncert fra 1986, Live From the Fallout Shelter. Det hele pakket ind i en smuk bog indeholdende tekster og billeder.