Ny rock/country/heavy/soul/ electronica/filmmusik/hiphop Uge 5 2019

I 2018 var det 50 år siden, at Elvis Presley lavede sit nu kendte og legendariske comeback-show vist på TV - 'Elvis' 68 Comeback Special'. Showet er idag kendt som et af rockmusikkens største comebacks. Et af højdepunkterne er, hvor Elvis optræder 'unplugged' sammen sine gamle bandmedlemmer. Ikonisk er også Elvis' optræden i en sort læderdragt. Han havde aldrig set bedre ud. Alt dette og meget mere kan man opleve i en boks udgivet i anledning af 50-årsjubilæet. I boksen finder man fem cd'er samt to blurays, så der vil være rig mulighed for at grave dybt i et af rockmusikkens mest legendariske og ikoniske øjeblikke. Desuden finder man en 80-siders booklet, bl.a. indeholdende billedmateriale, samt en ny historie om 'The Special'.
08.02.19