Nye film for voksne uge 20-31 - 2019

Så kan vi igen præsentere en liste med de seneste måneders indkøb af film til Københavns Biblioteker. Der er bl.a. en række film, som var med i konkurrencen om de prestigefyldte Oscar-statuetter, der er en lille håndfuld danske film og ellers i øvrigt spændende film fra rundt omkring i den store verden.

På denne liste finder man fem film, som på den ene eller anden måde var nomineret til en Oscar. Det var A Star Is Born, Bohemian Rhapsody, Vice, If Beale Street Could Talk og Cold War. Polske Cold War vandt for bedste udenlandske film og Rami Malek vandt bedste mandlige hovedrolle for hans portræt af Freddie Mercury i Bohemian Rhapsody.

Fire danske film er at finde på listen. I den seriøse del er det Før frosten og Christian den IV - den sidste rejse, desuden de to komedier Happy Ending og Mødregruppen.

Der er også et pænt udvalg af ikke-engelsk- og ikke-dansksprogede film. Man finder film fra lande som Japan, Colombia, Rusland, Serbien, Ungarn, Frankrig, Spanien, Belgien og Italien.

God fornøjelse !

08.08.19