Nye film for voksne uge 31 - 37

På listen finder man det glimrende drama Hostiles og så er der ligeledes en del Oscarnominerede titler.

'Hostiles' udspiller sig i USA i 1892. Army Captain Blocker nægter kategorisk at ledsage Cheyenne Høvding Yellow Hawk. Der er lig i lasten mellem de to. Og trods protester bliver rejsen sat i gang, gennem farligt fjendeland, hvor de undervejs samler Rosalee Quaid op. Hun har netop mistet hele sin familie ved et angreb fra de indfødte. Så hvordan vil hun reagere i selskab med Yellow Hawk og hans familie…? Solide præstationer fra Christian Bale, Wes Studi og Rosamund Pike. 'Hostiles' er instruktør Scott Coopers kun fjerde spillefilm. Han debuterede med Crazy Heart i 2009, som vandt to Oscars. Og han har bestemt holdt niveauet. Scott Coopers øvrige film er 'Out of the Furnace' og 'Black Mass' og de kan sammen med 'Crazy Heart' lånes på biblioteket.

Hostiles
11.09.18