Nye film for voksne uge 7-19 - 2019

Gys, gru og horror. Københavns Biblioteker har indkøbt en række film lavet af den italienske Hitchcock, Dario Argento. Og der er selvfølgelig også mange andre gode titler, for alle og enhver.

Dario Argento har ialt instrueret 25 film. Københavns Biblioteker kan nu tilbyde seks af disse titler (øverst på denne liste). Argento har opnået en vis kultstatus for hans stilfulde og blodige horrorfilm. Han er bedst kendt for sine horrorfilm i 70'erne og 80'erne, specielt for undergenren giallo og også for hans indflydelse på moderne horrorfilm. Udover at instruere har Dario Agento også produceret og skrevet en række manuskripter. Blandt andet står han for manuskriptet til en af de mest kendte spaghettiwesterns, Vesten hårde halse (Once Upon A Time in the West), instrueret af Sergio Leone.

Andre tilgængelige titler i bibliotekernes samling af Dario Argento er: Inferno4 mosche di velluto grigio (Fire fluer); Ti piace Hitchcock? (Ka' du li' Hitchcock?)

07.05.19