Nye læsere - Start, begynder, øvet

Dit børnebibliotek anbefaler 6 gode bøger om familie til læsetræningen

Til læsestarten

I "Asta er firs år" besøger Asta mormor. De hygger sig, drikker sodavand, spiser is og er til bingo. Det er skønt at være firs år!
Find flere bøger i serien "Læs lydret trin 3" her

I "Far og Hasan i Silvan" skal Far og Hasan bare have fem søm i Silvan, så mor bliver siddende i bilen. Men det tager meget lang tid, inden de kommer ud. Har de husket søm?
Find flere bøger om Far og Hasan her

Til begynderlæseren
For barnet, der lige har knækket læsekoden

"Vitello vil have en far" er en måske velkendt fortælling om Vitello, som ville ønske, at han kendte sin far og kommer til at lade som om overfor vennerne Max og Hasse
Find flere bøger i serien "Læs løs" her

I "Villads fra Valby vasker en baby" passer Villads Emma. Det går godt, og da Emma laver i bleen, henter Villads vand og ble. Emma elsker at have bar numse, så hun er lidt svær at styre på puslebordet.
Find flere bøger i serien "Læs selv" her

Til den øvede begynderlæser 

I "Jeg er da født her!" starter der en ny pige i Klaras klasse - en pige, der er lidt anderledes end de andre piger. Hendes familie spiser noget anderledes mad end det Klara er vant til, men det er spændende og de er søde. Kan Klara få den nye pige til at føle sig velkommen i klassen og hvordan går det til klassefesten?
Find serien "K for Klara" her

"Svend savner sin far" er en fin fortælling om Svend, der ikke har set sin far i mere end et år. Forældrene er skilt og Svend savner sin far så meget, at han kommer til at lyve overfor sin bedste veninde ved at fortælle hende, at faren er i Uganda for at hjælpe andre mennesker. 
Find flere bøger i serien "Læs løs" her