Sommerbogen 2018 - Danmarks største læsekonkurrence

25.06.18
Danmarks største læsekonkurrence for de 7-14-årige er åben helt frem til den 25. august. I Sommerbogen gælder det om at læse og anmelde en masse bøger i løbet af sommerferien.

Igen i år kan dit barn deltage i den årlige læsekampagne Sommerbogen, hvor børn læser og anmelder tre bøger efter eget valg og modtager en bog og en T-shirt eller mulepose med tegning af kunstneren HuskMitNavn som præmie.

Børnene skal skrive de tre anmeldelser online på biblo.dk.

Når børnene skriver deres anmeldelser online, deltager de samtidig i en landsdækkende konkurrence om en iPad Mini og masser af fede bøger.

Sådan foregår det:

• Barnet skal låne og læse 3 bøger fra børnebiblioteket i sommerferien – valget er frit, men bøgerne skal selvfølgelig passe til barnets niveau.
  • Spørg bibliotekaren, hvis I mangler inspiration til hvilke bøger, barnet skal læse. I kan også finde inspiration i de andre børns anbefalinger på biblo.dk
  • Barnet skal anmelde bøgerne på biblo.dk ved hjælp af sit UNI-Login (skolenummer) eller ved at tilmelde sig med NemID.
  • De færdige online-anmeldelser vises til os på biblioteket ved at printe eller vise læsebeviset fra en smartphone.
  • Når barnet har anmeldt 3 bøger, får han/hun en gratis bog af biblioteket og en T-shirt  eller mulepose med en tegning af kunstneren HuskMitNavn.
  • Barnet kan deltage hos os én gang pr. sommerferie.

Sommerbogen starter 15. juni og slutter 25. august 2018.

Gå ind på https://biblo.dk/sommerbogen/2018 eller ned på dit lokale bibliotek og hør nærmere.