Sommerferie - Hvad skal vi lave?

Ja til sommerferie, nej til kedsomhed! Find masser af inspiration til aktiviteter for hele familien inde og ude og dag og nat.

Aktivitets- og idébøger med masser af inspiration til kreahygge og leg både inde og ude og dag og nat for store og små.

Leg turist i egen by med ungerne 

Guidebogen "111 steder for børn i København som du skal se" giver masser af inspiration til sjove oplevelser i København med børn. 

Gå i køkkenet 

Tag børnene med i køkkenet og lad dem lave lækre is og smoothies, eller de store kan stå for aftensmaden. Der er flere bøger med lækre opskrifter på is, smoothies, kager eller hverdagsmad og snacks på listen.  

Man kan også lave andre ting i køkkenet, f.eks. slim, squishies og modellervoks. Med bogen "Lav selv squishies, slim og modellervoks" får du opskrifter på 36 nemme projekter. 

Ud i naturen og hjem og være kreativ

På listen er der både fagbøger om have, skov og strand og kreabøger med inspiration til sjove kunstværker man kan lave ud af de ting man finder på en tur til stranden, i skoven eller den grønne park. "Børnenes naturhobbybog " er fuld af enkle og finurlige kreative ideer til børn.

Trylletricks og eksperimenter

De små kan lære sjove tryllekunster med Alfons og de lidt større kan kan lave eksperimenter af naturvidenskabelig art. Med bøgerne "Hjemmelaboratoriet", "Udelaboratoriet" og "Den store eksperimentbog" er der masser af opskrifter på sjove forsøg man kan lave derhjemme. 

God fornøjelse!

Bestil bøgerne fra listen herunder