Vi elsker bøger – og Adam O.!

Du og dine børn har nu en enestående mulighed for at møde børnebogsforfatter og illustrator Adam O. Adam gæster nemlig hele fem biblioteker i dagene mellem den 16. og 24. marts, hvor Københavns nye børnelitteraturfestival fylder byrummet med fantastiske fortællinger for børn i alle aldre.

På festivalen får I mulighed for – bogstavelig talt – at se og høre en af Danmarks dygtigste tegnere, Adam O., der både vil tegne og fortælle om sit vidt forgrenede virke. Han er netop nu aktuel med Den rustne verden, der foregår i et dystopisk fremtids-Danmark, der kun bruges som losseplads for resten af verden.

Bogen er et spændende take på science-fiction/fantasy-litteraturen med noget på hjerte i børnehøjde, så de yderste konsekvenser af emner som global opvarmning og øget teknologi sættes på spidsen, og vrides ud i en ikke (helt) urealistisk fremtid.

Den rustne verden - flugten fra Danmark har fået fremragende anmeldelser og er naturligvis spækket med fantastiske tegninger.

Du kan opleve Adam O. følgende steder under festivalen:

Østerbro bibliotek lørdag den 16. marts kl. 11.00

Vanløse Bibliotek/Kulturstationen lørdag den 16. marts kl. 14.00