Vi elsker bøger – og Jennifer Bell!

Den internationale fantasy-forfatterstjerne Jennifer Bell gæster Københavns nye børnelitteraturfestival Vi <3 bøger – og du og dine børn har mulighed for at møde hende hele fem steder under festivalen, der foregår fra den 16.-24. marts på alle Københavns Biblioteker.

Britiske Jennifer Bell er ophavskvinde til trilogien De Ualmindelige, hvor vi følger børnene Ivy og Seb, der ad omveje ender i den magiske parallelverden Lundinor under Londons gader, præcis som vi kender det med Diagonalstræde fra Harry Potter. I Lundinor er alle delt ind i forskellige grupperinger, og almindelige genstande har helt ualmindelige evner! Bl.a. kan en toiletbørste være det farligste våben, og en kuffert den bedste båd at flygte væk i.

Hvis man endnu ikke helt har nået alderen, hvor man kan tage Hogwartsekspressen med Harry, Ron og Hermione vil Bells bøger være et perfekt sted at starte.

Du kan opleve Jennifer Bell følgende steder under festivalen (OBS: arrangementerne foregår på engelsk):

Vesterbro Bibliotek lørdag den 16. marts kl. 11.00

Hovedbiblioteket lørdag den 16. marts kl. 14.00

Østerbro Bibliotek, søndag den 17. marts kl. 11.00

Vanløse Bibliotek/Kulturstationen, søndag den 17. marts kl. 14.00

Nørrebro Bibliotek, mandag den 18. marts kl. 10.00 (for skoler)