Labrador. Foto - Colourbox

Mød læsehunden Junior

13.10.16
Junior er en 6 årig Labrador Retriever. Junior startede sit liv som narkotikahund i politiet, og han var rigtig dygtig. Han arbejdede til han var 4 år gammel, hvor han blev pensioneret. Han elsker mennesker, og han elsker de hunde, som han leger med i hverdagen.

Juniors søde ejer hedder Louise, og er 39 år, politibetjent og bruger al sin fritid sammen med Junior.

Louise og Junior glæder sig meget til at møde jer!

Hvad er en læsehund?
En læsehund er en venlig og børneglad hund, der motiverer børn til
at læse ved at lytte tålmodigt og interesseret til alverdens historier.
En læsehund er godkendt og certificeret til at arbejde på biblioteket
med netop denne opgave.

Hvordan kan en læsehund hjælpe?
En læsehund hverken dømmer eller retter på barnet men tilbyder
roen og nærværet, der skaber tryghed og tillid hos barnet. En
læsehund er med til at skabe en positiv og anderledes læseoplevelse og resultatet er øget læselyst og selvtillid.

Vi sørger for et hyggeligt hunde- og børnevenligt hjørne og I kan låne en bog på biblioteket eller tage jeres egen med.

Skriv en mail med information om dit barns navn og alder samt at det er Junior på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus du ønsker et læseforløb hos.
kontakt@laesehunde.dk

Du kan også læse mere om læsehunde her www.læsehunde.dk