Højtlæsning på Husum Bibliotek

13.12.17
Som noget nyt kan du nu komme og lytte til højtlæsning for voksne på Husum Bibliotek. To bibliotekarer fra Husum Bibliotek skiftes til at læse højt af deres yndlingsbøger eller gode bøger valgt ud fra et særligt tema.

Første gang er fredag d. 22. december kl. 16-17 på 1. sal i Husum Bibliotek. Denne gang vil bibliotekaren Rasmus læse højt fra en af sine yndlingsbøger. Så kig gerne forbi og sæt dig godt til rette. Lad julestressen fordufte for en stund og lyt til bibliotekarens højtlæsning. Det er gratis og åbent for alle.

Næste gang du kan høre højtlæsning på Husum Bibliotek er d. 16. januar kl. 11-12 i bibliotekets stuelokale. Er du nysgerrig efter at vide mere, så er du altid velkommen til at snakke med bibliotekets personale i vores betjente åbningstid. Vi ses på biblioteket!